Organisaties

Gemeente Gemert-Bakel

Over Gemert-Bakel

Logo

Gemert-Bakel is een landelijke gemeente in de snelgroeiende Brainport regio. We groeien de komende jaren naar 35.000 inwoners verspreid over zeven dorpskernen elk met zijn eigen karakter en uitdagingen. Het gemeentehuis staat in Gemert. Samen met onze c.a. 230 collega’s zoeken we naar manieren om dingen slimmer, beter of anders te doen dan we tot nu toe deden. Dit komt tot uiting in onze kernwaarden die wij uitdragen en vanuit we handelen: Eigenzinnig, betrokken, transparant en daadkrachtig.  

We zetten ons in voor gezamenlijke opgaven rondom de versnelling van de woningbouw en de transitie van het landelijk gebied. We realiseren ons tegelijkertijd dat een gemeente van onze omvang niet alles (alleen) kan. Met lef en durf maken we daarom keuzes om de beste oplossingen voor onze inwoners en partners te vinden, en daar houden we ons ook aan. We werken samen met onze buurgemeenten in de Peel en hebben op onderdelen een intergemeentelijke samenwerking met de gemeente Laarbeek.   

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Gemert-Bakel biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris bieden we regelingen op het gebied van vitaliteit (o.a. fietsenplan, stoelmassages, gratis fruit), goede balans in werk/privé (o.a. ouderschapsverlof, individueel keuzebudget, hybride werken), het gebruik van een notebook en mobiele telefoon voor je werk en sinds kort kun je ook gebruik maken van deelauto’s voor dienstreizen.

Als werkgever hebben wij de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers hoog in het vaandel staan. In onze organisatie mag je leren en fouten maken. We bieden onze medewerkers ruimte om zich te ontwikkelen. Dit kan zijn op inhoud en kennis, maar ook op wat je kunt en hoe je je werk het beste kunt doen. Wij bieden een divers aanbod aan opleidingsmogelijkheden, o,a, via onze (online) Gemert-Bakel Academie.


“Binnen de gemeente Gemert-Bakel is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, dat spreekt mij erg aan. Ik wil mijzelf graag blijven uitdagen om me verder te ontwikkelen, die kansen krijg ik hier volop.” 
Lisanne Loonen  werkt als managementassistent bij de gemeente Gemert-Bakel.  

We vinden het belangrijk dat je als medewerker prettig kunt werken binnen onze gemeente, dit doen we door te zorgen voor een fijne werkplek. Naast moderne kantoortuinen, hebben we een sfeervol werkcafé waar je informeel kunt vergaderen. Als kers op de taart, hebben we een bruisende personeelsvereniging, die elke maand een gezellige activiteit organiseert. Kortom, we zijn een werkgever waar hard werken aan maatschappelijke uitdagingen èn tijd voor ontspanning hand in hand gaan.  

Wil je ook werken bij de gemeente Gemert-Bakel?

Zoals eerder gezegd zijn we niet alleen op zoek naar mensen met de juiste hoeveelheid ervaring of de perfecte opleiding. Wij worden warm van mensen met hart voor de omgeving, voor de inwoners en voor de partners. Spreekt jou dit aan, dan staat de deur wagenwijd voor je open, reageer op onze vacatures.   

Onze nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Ridderplein 1
5421CV Gemert
Postadres Postbus 10000
5420DA Gemert