Organisaties

Gemeente Laarbeek

Over Gemeente Laarbeek

Logo

De organisatie Laarbeek is een organisatie die midden in de samenleving staat. We voelen ons medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van leven en werken van inwoners, bedrijven en verenigingen in de gemeente. We hebben een professionele en resultaatgerichte organisatie. Laarbeek is een organisatie waar medewerkers trots op zijn, en met plezier werken. Onze medewerkers kijken over de grenzen van hun werkterrein heen en denken mee met onze klanten.

We hebben een platte organisatie met ruim 150 vaste medewerkers binnen drie afdelingen (Bedrijfsvoering, Leefomgeving en Samenleving). De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en wij vinden het als collega’s belangrijk dat we onderling nauw samenwerken. 

De gemeente Laarbeek is een groene, landelijke gemeente. Landelijk gelegen in een kwalitatief hoogwaardige leefomgeving met aandacht voor zowel recreatie en toerisme als voor de bedrijvigheid. Eindhoven en Helmond liggen op korte afstand. Er wonen ongeveer 22.000 inwoners, verdeeld over de vier dorpen Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout. 

Onze nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Koppelstraat 37
5741GA Beek en Donk
Postadres Postbus 190
5740AD Beek en Donk