Organisaties

Gemeente Deurne

Werken bij de Gemeente Deurne

Logo

In het hart van De Peel ligt de gemeente Deurne. Waar het prettig wonen en leven is. Daar werken we iedere dag aan. Want ons Deurne, met het echte dorpse gevoel in de kerkdorpen en een stedelijk karakter in de kern, dat willen we zo houden. Nu en in de toekomst.

Dorpse gemeente met stadse uitdagingen

Gemeente Deurne kent een aantal grote opgaven en flinke uitdagingen. De groei van Deurne met het bouwen van een paar duizend woningen, de transitie van ons buitengebied, iedereen mee laten doen in de maatschappij en de ontwikkelingen op duurzaamheid om klimaatneutraal te worden. Een greep uit onze uitdagingen, die we met beide handen aanpakken. Hier stappen we elke dag het Huis voor de samenleving voor binnen. Want Deurne, daar doen we het voor.

Individueel werken in teamverband

Van gastvrouw tot regisseur duurzaamheid en van vastgoedbeheerder tot financieel medewerker. Samen met 300 collega’s bieden we meerwaarde voor de maatschappij door te verbeteren, te helpen, te adviseren, aan te sturen en richting te geven. Met meerdere specialismen werken we samen. We willen korte lijntjes met elkaar en inwoners. Want dat is fijn samenwerken en zo krijgen we veel voor elkaar.

Specialiseren met een breed takenpakket

Iedere functie is uniek en elke dag is anders. Dat is de reden waarom collega’s bij Gemeente Deurne willen én blijven werken. We kijken naar jouw talenten in plaats van ervaring of kennis. Dat maakt werken bij gemeente Deurne net even anders en daar zijn we trots op. Onze collega’s krijgen goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving en genoeg mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen.

Zoek jij een nieuwe uitdaging of sta je open voor iets nieuws? Wij ontdekken graag of jouw talent past bij één van onze openstaande vacatures. Neem snel een kijkje!

Onze nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Markt 1
5751BE Deurne
Postadres Postbus 3
5755AA Deurne

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!