Organisaties

Gemeente Asten

Werken bij gemeente Asten is werken vanuit je talent

Logo

Groot genoeg om kansen te krijgen, klein genoeg om kansen te creëren. Dat is gemeente Asten. Zo creëren we een uitdagende werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om te doen waarin jij goed bent. Samenwerking, ontwikkeling en werkplezier staan voorop. Daarom werken we vanuit vertrouwen en verantwoordelijkheid, met ruimte voor eigen initiatief en groei. Functies kenmerken zich dan ook door brede takenpakketten.


We stimuleren een werkomgeving waarin talent wordt benut en collega’s elkaar ondersteunen en van elkaar leren. Persoonlijke ontwikkeling is van groot belang en we investeren graag in een duurzame en vitale organisatie waarin iedereen zich prettig voelt en uitgedaagd wordt.


Samen bouwen we aan een aantrekkelijk Asten voor de toekomst, met aandacht voor de maatschappij van nu. Werken in een ambitieuze organisatie, zoals de Gemeente Asten, gaat hand in hand met grote maatschappelijke betrokkenheid, waarbij jij merkbaar verschil maakt in de samenleving. Want werken aan een gemeente waarin het prettig wonen, werken en leven is, kan alleen in een organisatie die daarop aansluit.

Onze nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Koningsplein 3
5721GJ Asten
Postadres Koningsplein 3
5721GJ Asten